Árajánlatkérés
X

Árajánlatkérés

  Az alábbi "Elküld" gombra kattintva Ön elfogadja, hogy felvehetjük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott információk alapján. Adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.

  Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek rá.

  Rólunk

  Rólunk

  A több mint 25 éves múltra visszatekintő, családi tulajdonban levő Crydet Kft. szcintillációs kristályok és detektorok gyártásával és eladásával foglalkozik. Vállalkozásunk a világ számos pontjára, közel 50 országba szállít termékeket. Ügyfeleink különféle szervezetek, tudományos intézmények, kis- és középvállalkozások, illetve világvezető cégek közül kerülnek ki.

  Crydet
  Crydet logo 1994-2020

  A Crydet Kft-t Dr Csiki Zoltán alapította 1994-ben felesége, Csiki Klára segítségével. A kezdetben Budapesten működő, majd a 2000-es évek elején Gödöllőre költöző cégünk gamma szcintillációs kristályok, szcintillációs mérőfejek, illetve más, radioaktív anyagok kimutatására alkalmas termékek előállításával foglalkozik. Az elmúlt több mint 25 év kutatásai és fejlesztései során a kiváló minőség, versenyképes ár és gyors szállítás biztosítását tartottuk szem előtt. Családi vállalkozásként partnereink elégedettsége nagyon fontos számunkra, ezért ügyfeleink kiszolgálása a rugalmasság és a testre szabott megoldások jegyében zajlik.

  Termékeink a világ bármely táján elérhetők az elsősorban nemzetközi vevőkörünk számára. Ügyfeleink jellemzően a környezetvédelmi monitoring, a biztonságtechnika, a mélyfúrás, a légi sugárvédelem, az élelmiszerellenőrzés területén alkalmazzák detektorainkat. Több nemzetközi és belföldi partnerrel dolgozunk együtt termékeink folyamatos fejlesztésén.

  Jelenleg a Crydet Kft. Dr Csiki Zoltán és Csiki Klára gyermekei, ifj. Csiki Zoltán és Csiki Krisztina tulajdonában van, akik az alapítás óta vannak a cégnél. Az adminisztratív és napi feladatok ellátásában a család néhány további tagja és a munkatársak vannak segítségükre. Csikiné Molnár Ottilia és Vesselényi Molnár Valentin együtt felelnek a termékek végleges előállításáért és a minőség ellenőrzéséért.

  Irodáink és üzemtelepünk Budapest közelében, Gödöllőn, a Budapesti Nemzetközi Repülőtértől 20 kilométerre találhatóak, és könnyen megközelíthetőek az M3, M0 és M31-es autópályákról.

  Crydet Kft az ISO 9001 szabvány által igazolt kiváló minőséget és szolgáltatást kínálja.

  Nyertes pályázat: KKV-Start Innováció

  A radioaktív anyagok észlelésére használt nátrium-jodid (NaI) szcintillációs kristályok gyártása mellett megcéloztuk a mechanikailag szilárdabb, jobb hőtűrő képességű cézium-jodid (CsI) szcintillációs kristályok gyártását.

  Ehhez kapcsolódóan az NKFIH által meghirdetett 220-1.1.1-KKV-START pályázati kiírás keretében 19.891 eFt összegű támogatást nyertünk el. A kétéves – 2020. 07.01-én indult és 2022.06.30-án záruló, 33.152 eFt összköltségű (60%-os támogatási intenzitású) – projekt keretében jelentősen emeltük cégünk versenyképességét és gazdasági teljesítményét az által, hogy két szakaszban beindítottuk a cézium jodid kristályok gyártását. A kapott pályázati támogatást eszközök beszerzésére és a folyamatokhoz szükséges szakemberek alkalmazására fordítottuk.

  Rólunk

  Crydet Kft

  Alapítva: 1994

  Termékek: Szcintillációs kristályok és mérőfejek, kapcsolódó elektronika

  Cégjegyzékszám: 13 09 097887
  Adószám: 10928990213
  EORI: HU0000092449

  Hely: Magyarország

  Ügyfelek: Nemzetközi

  Weboldal: www.crydet.com

  Termékek


  Szcintillációs kristályok
  Szcintillációs kristályok
  Szcintillációs mérőfejek
  Szcintillációs mérőfejek
  Geológiai szcintillációs kristályok
  Geológiai szcintillációs kristályok
  Elektronikai egységek
  Elektronikai egységek
  HumiNo
  HumiNo