Rólunk

Rólunk

A több mint 25 éves múltra visszatekintő, családi tulajdonban levő Crydet Kft. szcintillációs kristályok és detektorok gyártásával és eladásával foglalkozik. Vállalkozásunk a világ számos pontjára, közel 50 országba szállít termékeket. Ügyfeleink különféle szervezetek, tudományos intézmények, kis- és középvállalkozások, illetve világvezető cégek közül kerülnek ki.

Crydet
Crydet logo 1994-2020

A Crydet Kft-t Dr Csiki Zoltán alapította 1994-ben felesége, Csiki Klára segítségével. A kezdetben Budapesten működő, majd a 2000-es évek elején Gödöllőre költöző cégünk gamma szcintillációs kristályok, szcintillációs mérőfejek, illetve más, radioaktív anyagok kimutatására alkalmas termékek előállításával foglalkozik. Az elmúlt több mint 25 év kutatásai és fejlesztései során a kiváló minőség, versenyképes ár és gyors szállítás biztosítását tartottuk szem előtt. Családi vállalkozásként partnereink elégedettsége nagyon fontos számunkra, ezért ügyfeleink kiszolgálása a rugalmasság és a testre szabott megoldások jegyében zajlik.

Termékeink a világ bármely táján elérhetők az elsősorban nemzetközi vevőkörünk számára. Ügyfeleink jellemzően a környezetvédelmi monitoring, a biztonságtechnika, a mélyfúrás, a légi sugárvédelem, az élelmiszerellenőrzés területén alkalmazzák detektorainkat. Több nemzetközi és belföldi partnerrel dolgozunk együtt termékeink folyamatos fejlesztésén.

Jelenleg a Crydet Kft. Dr Csiki Zoltán és Csiki Klára gyermekei, ifj. Csiki Zoltán és Csiki Krisztina tulajdonában van, akik az alapítás óta vannak a cégnél. Az adminisztratív és napi feladatok ellátásában a család néhány további tagja és a munkatársak vannak segítségükre. Csikiné Molnár Ottilia és Vesselényi Molnár Valentin együtt felelnek a termékek végleges előállításáért és a minőség ellenőrzéséért.

Irodáink és üzemtelepünk Budapest közelében, Gödöllőn, a Budapesti Nemzetközi Repülőtértől 20 kilométerre találhatóak, és könnyen megközelíthetőek az M3, M0 és M31-es autópályákról.

Crydet Kft az ISO 9001 szabvány által igazolt kiváló minőséget és szolgáltatást kínálja.

Rólunk

Crydet Kft

Alapítva: 1994

Termékek: Szcintillációs kristályok és mérőfejek, kapcsolódó elektronika

Cégjegyzékszám: 13 09 097887
Adószám: 10928990213
EORI: HU0000092449

Hely: Magyarország

Ügyfelek: Nemzetközi

Weboldal: www.crydet.com

Termékek


Szcintillációs kristályok
Szcintillációs kristályok
Szcintillációs mérőfejek
Szcintillációs mérőfejek
Geológiai szcintillációs kristályok
Geológiai szcintillációs kristályok
Elektronikai egységek
Elektronikai egységek
HumiNo
HumiNo